Népszerű hirdetések

vadháló,vadkerítés,drótháló,drótfonat
Bejelentkezés
Regisztrálás

A hirdess.ro egy ingyenes internetes apróhirdetési oldal, ahol Ön könnyen és ingyen tud eladni vagy vásárolni.

Vásárlóként Önnek csak ki kell választania az célzott kategoriát és megtalálja a hirdetéseket lakásokról, gépjárművekről, állásokról, számítógépekről, antik tárgyakról, vagy bármilyen más termékről és szolgáltatásról, amely érdekli Önt. Ha főoldalunkon a részletes keresőre kattint, azt lenyitva és a helymeghatározás gombra kattint, az oldal megmutatja az Ön lakhelyéhez legközelebb eső hirdetéseket.

Küldetésünk a legjobb minőségű hirdetések közzététele. Minden feladott hirdetést ellenőrzünk, hogy megfelel-e a Felhasználási feltételeinknek. Javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el a hirdetése feladása előtt, hogy a lehető legjobb formában jelenhessen meg.

A nem megfelelő hirdetéseket oldalunk, felszólítás nélkül törli.

Regisztráció után kérjük ellenőrizze email postafiókja SPAM mappáját is, a visszaigazoló levél miatt.

Eladóként Ön könnyen és ingyen teheti közzé hirdetéseit - A potenciális vásárlók figyelmének felkeltése érdekében mindenképpen javasoljuk, hogy képeket is illesszen be, pontos és bő leírást adjon a hirdetéséhez ezzel is nagyobb érdeklődést váltva ki a potenciális vevőkből.

Hirdetéseit megoszthatja saját Facebook oldalán, de ezenfelül az oldalunk automatikusan megossza hirdetését 3 facebook oldalunkon, amiknek több ezer felhasználója van.